Kaart wordt geladen...

Datum & Tijd

Datum(s): 13/10/2016
Tijd(en): 09:00 - 17:00

Locatie

Nieman Groep
Atoomweg 400
3542 AB Utrecht

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door op onderstaande button te klikken en uw gegevens in te vullen. Vermeld bij vraag / opmerking: Deelname Cursus AQSI assessor - 13 oktober 2016.

Aanmelden

Op donderdag 13 oktober 2016 organiseert de Nieman Groep de cursus AQSI assessor

Wilt u zelf assessments gaan uitvoeren met AQSI? Schrijf u dan in voor de cursus AQSI-assessor!

 • Iedereen kan zich laten scholen tot AQSI-assessor; kennis van bouw, beheer en/of gebruik van gebouwen op HBO-niveau wordt verondersteld evenals affiniteit met duurzaamheid in gebouwde omgeving.
 • Een AQSI-assessor krijgt het recht om een gebruikslicentie van AQSI aan te schaffen, met een geldigheidsduur van een jaar.
 • Alle assessments worden aangemeld bij AQSI; op de website worden projectnaam c.q. gebouwnaam vermeld en de naam (of het bedrijf) van de assessor vermeld.

De Nieman Groep doet een steekproef onder de assessments; bij akkoord kan de licentiehouder zijn licentie verlengen met steeds een jaar.

Na afloop van de cursus ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname en wordt gedurende één jaar vermeld op AQSI.nl. Wordt in dat jaar tenminste een assessment uitgevoerd en na controle akkoord bevonden, dan wordt deze vermelding met een jaar verlengd.

Informatie:

 • Donderdag 13 oktober 2016
 • 09.00 tot 16.30 uur
 • Nieman Groep
  Atoomweg 400
  3542 AB Utrecht
 • De kosten voor deelname bedragen € 395,- exclusief BTW.
 • Inclusief lunch en netwerkborrel

Doelgroep:

Deze bijeenkomst is voor alle geïnteresseerden die inhoudelijk met de duurzaamheidstool willen werken. Zoals architecten, adviseurs, gebouwbeheerders, opdrachtgever, toeleveranciers, consumentenorganisaties en dergelijke.

Aanmelden:

U kunt zich via bovenstaande aanmeldbutton aanmelden. Bij vraag/opmerking vult u in deelname cursus AQSI assessor op 13 oktober 2016.

U ontvangt van ons een bevestiging van aanmelding en de factuur.

Heeft u hierover een vraag mailt u deze dan aan info@aqsi.nl of u belt met 038-3030903 / 06-54900551