Ervaar de AQSI tool:

 

Workshop AQSI in de praktijk

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in de AQSI tool dan informeren wij u graag in de workshop ‘AQSI inde praktijk’. Hier vertellen wij u ook wat de database inhoudt en wie / welke produkten hieraan toegevoegd kunnen worden.
Lees meer

Deelname in de database

AQSI maakt gebruik van een database. Daarin verzamelen we informatie over de meerwaarde die bouwproducten, bouwdelen en inrichtingselementen kunnen hebben voor de gebruikers van een gebouw.Levert uw product meerwaarde, zijn gebruikers beter af in een gebouw waar uw product is toegepast? Laat u dan eens informeren over de mogelijkheden van opname in de AQSI-database.
Lees meer

Licentie AQSI tool

De tool bestaat technisch uit twee delen: excel-bestand en acces-database. Zonder database is de tool wel te zien, maar kan geen assessment worden gemaakt.
Licentie geeft recht gedurende één jaar op het downloaden van informatie uit de database (bij ieder assessment is uploaden van informatie noodzakelijk). Als de licentie is verlopen kan zo geen assessment meer worden gemaakt.
Lees meer

Meer informatie

Voor meer informatie en vragen stellen vult u dit formulier in. Eén van de in AQSI gespecialiseerde adviseurs neemt dan graag met u contact op.

AQSI is gelanceerd op het MVO event Re-building the future op 30 juni 2015 en is op Building Holland 22 t/m 24 maart 2016 gepresenteerd.

IMG_0199 IMG_0197